Hoppa till innehåll
Designbyrå

OM OSS

Snabbare
Designbyrå

En hypermodern grafisk designbyrå för små och stora företag

Klingit är en webbdesignbyrå som erbjuder svenska och internationella företag grafisk design till låga kostnader. Vi insåg tidigt att företag behöver kvalitativ design för att nå framgång. Det var även uppenbart att ingen annan aktör erbjöd bra och tilltalande design till överkomliga priser.

De företagare som söker på grafisk designer timpris vet att det kan vara svårt att få några konkreta uppgifter. Ofta drar priset iväg och det tillkommer dolda kostnader. Vår idé bygger på att det ska vara enkelt att boka en grafisk designer. Vi är inte en klassisk designbyrå med långa ledtider. Hos oss hittar du istället abonnemang där du får obegränsad tillgång till ett dedikerat designteam.

Kontakta oss för en fri demo

Boka en demonstration via formuläret

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt företags design? Boka en demonstration med en av våra erfarna projektledare redan idag!

Designbyrå

Vi utökar ditt designteam

Vår unika modell bygger på att vi knutit till oss internationella grafiska designers med spetskompetens. Under ledning av våra projektledare säkerställer de att du får de designprodukter som ditt företag behöver. Vår webbdesignbyrå har skapat en användarvänlig plattform som gör det möjligt att färdigställa projekt på ett snabbt och smidigt sätt. Våra olika abonnemang är utformade för att du ska få det du behöver till ett fast pris. Tjänsten är flexibel och är framtagen för att snabbt kunna skalas upp i takt med att din verksamhet växer.

Trygghet
Designbyrå

Ett smidigare sätt att beställa grafisk design

Vårt mål är att vara din bästa designbyrå i Stockholm. För att komma igång och använda Klingit börjar du med att skapa ett projekt på plattformen. Programmet kommer sedan koppla ihop dig med projektledare och designers som är experter på den typ av designtjänst du behöver. Du får sedan ett första utkast inom 48 timmar. Designteamet korrigerar och förbättrar designen tills du är 100 % nöjd. När designen är färdig laddar du hem den. Naturligtvis är det du som äger den färdiga designen!

Grafisk designbyrå på ett nytt sätt

Snabbare, enklare och billigare design