Hoppa till innehåll
Designbyrå

LOGO

Snabbare
Logo design

Få en prisvärd och kvalitativ logo

En logo är en viktig del av företagets kommunikation. De grafiska designers som vi har knutit till oss har lång erfarenhet av att bland annat ta fram logotyper åt små och stora företag. Vi kan hjälpa dig att ta fram en logga som förmedlar ditt företags värderingar.

En bra logo design är tydlig och den är enkel att känna igen. Logotypen ska oftast användas i många olika sammanhang, Den är en del av en grafisk profil och med våra paketlösningar kan vi ta fram logos till fasta, låga priser.

Vår designbyrå levererar inte endast logo för företag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kan ta del av vår tjänst var du än befinner dig.

Smidigare
Webbdesigner

Boka en fri demo med en projektledare

Vi visar hur du kan få en ny logo till ett bra pris

Vi erbjuder en unik tjänst som ger dig tillgång till ett dedikerat designteam till ett betydligt lägre pris än hos klassiska designbyråer. Hos oss betalar du inte för långa ledtider, då vi tillämpar fasta priser på månadsbasis.

Våra abonnemang innehåller även webbdesign, varumärkesdesign och framtagande av etiketter och presentationer. Om du vill veta mer om tjänsten bokar vi gärna in en fri demo där vi visar hur den fungerar.

Hos oss är du alltid i fokus. Våra designers och projektledare är aldrig färdiga innan kundens förväntningar infriats till 100 %. Därför ingår obegränsat antal korrigeringar i din fasta avgift. Vanligen får du ett första utkast inom 48 timmar från det att du lagt upp din beställning i vårt system.

Designers med goda kundomdömen

Vi arbetar med designers som har lång erfarenhet och som uppskattas för sina kunskaper, skicklighet och förmåga att skapa ju kundanpassad grafisk design.

En bra logga skapar förtroende, lojalitet och igenkänning. Den representerar ditt varumärke och är viktigare än vad många tror.

Egentligen skiljer man på logga och logotyp där det senare är de typsnitt som används och det förstnämnda är den grafiska symbolen. Båda delar bör vara tilltalande och tidlösa för att fungera under en lång tid.

Vi kan både skapa logo design där vi förbättrar din nuvarande logga eller ta fram en helt ny logo.

Så här tycker våra kunder

Omdömen om design av logo och grafisk profil

Jag driver ett företag i uppstartsfasen. För mig är det viktigt att presentera mitt företag på bästa sätt, utan att det kostar skjortan. Jag uppskattar designbyråns tillgänglighet och det fasta priset. Jag är mycket nöjd med vår nya webbsida!
Katja P., CEO
Ny webbsida
Vi hade redan en webbsida som såg helt ok ut på datorskärm. Dessvärre var mobilversionen katastrofal, något som gjorde att vi tappade potentiella kunder. Tack till alla inblandade för vår nya fräscha webbsida som fungerar perfekt i mobilen!
Karl N., Projektledare
Responsiv webbdesign
Jag driver flera företag och behövde snabbt stärka vår närvaro på internet. Designbyråns abonnemang med obegränsad tillgång till webbdesigners lät nästan för bra för att vara sant. Jag är mer än nöjd med den snabba leveransen, bemötandet och det låga priset..
Leila S., Entreprenör
Design av webbsidor

Logo design snabbt, enkelt och prisvärt

Få ett första förslag inom 48 timmar

Vår designbyrå har utvecklat en unik service som gör det enklare och billigare att beställa bra design. Via vår plattform kopplar vi snabbt ihop dig med ett designteam.

Hos oss leds arbetet av erfarna projektledare som säkerställer att utlovade leveranstider efterlevs och att kunden får en daglig återkoppling.

När du beställer en logo hos oss vet du alltid vad den kommer att kosta. Du slipper kostnader som drar iväg, utan att vi för den skull tummar på kvaliteten. Vi har nöjda kunder inom en mängd olika branscher, kontakta oss så visar vi tidigare case och berättar mer om hur vi kan hålla så låga priser!