Hoppa till innehåll
Designbyrå

GRAFISK PROFIL

Snabbare
Designbyrå

Vårt team skapar grafiska profiler i toppklass

En tydlig visuell identitet hjälper ditt företag att sticka ut ur mängden. En grafisk profil tydliggör och stärker det intryck som potentiella kunder får av ditt varumärke. Den grafiska profilen är oftast det första intryck som besökare får av din verksamhet.

Betydelsen av att vårda det visuella uttrycket har ökat i och med uppkomsten av allt fler kanaler. En konsekvent användning av visuella element får människor att komma ihåg ditt varumärke.

Medarbetarna vid vår designbyrå hjälper dig gärna att skapa en ny grafisk profil som attraherar kunder och stärker ditt företags image.

Du kanske redan har en grafisk manual som börjar kännas förlegad, och som inte representerar ditt företag? Hos oss kan du få hjälp både med att uppdatera befintlig design och att skapa nytt från grunden.

Smidigare
Designbyrå

Kontakta oss för en demo!

En grafisk profil som speglar ditt varumärke

Du är varmt välkommen att kontakta oss om din verksamhet behöver en grafisk profil. Vi hjälper alla typer av företag att stärka den visuella identiteten med logo, bilder, typsnitt och färger. För att du ska få en god uppfattning om vår tjänst och hur den fungerar börjar en första kontakt med en demo.

Presentation ges av en av våra erfarna projektledare. Tjänsten är naturligtvis kostnadsfri och den binder dig inte till något.

Vi erbjuder en mycket flexibel lösning med lättillgängligt material som enkelt kan delas med alla medarbetare inom organisationen. Med vår tjänst kan du bland annat få presentationsmallar och guider som gör det smidigt för alla att följa de riktlinjer som skapas för ditt varumärke.

Ett erfaret team med öga för det visuella

De seniora webbdesigners som skapar grafiska profiler för vår räkning är alla noga utvalda och mycket uppskattade av tidigare kunder.

Vi samarbetar med internationella grafiska designers som ser till att kunden får typsnitt, illustrationer, färger, logotyp och ett bildspråk som är visuellt tilltalande.

Kort sagt förser de din verksamhet med ett visuellt uttryck som passar det ni står för och era ändamål. Utöver ett designteam förser vi dig även med projektledare som koordinerar arbetet och säkerställer att uppsatta ledtider efterlevs. Projektledaren ger dig daglig återkoppling.

När du anlitar duktiga designers för att skapa en ny visuell identitet sparar du tid och resurser. Faktum är att vi kan ge dig ett pris på grafisk profil som ligger upp till 80 % under konkurrenternas prissättning.

Våra kunder har ordet

Omdömen om grafiska profiler vi designat

Jag är otroligt nöjd med bemötandet och hur enkelt det var att komma igång. Den grafiska manual som togs fram speglar verkligen vår verksamhet på ett bra sätt. Jag kommer fortsätta ta hjälp av designbyrån.
Anton D., CMO
Grafisk manual
Vi behövde uppdatera vår logo då den gamla inte hade åldrats väl. Jag och mina medarbetare har bara postiva omdömen om resultatet. Vi fick ett första utkast redan efter 48 timmar, det var snabbare än vad vi väntat oss.
Anki F, Säljare
Ny logo
Vi är ett företag i uppstartsfasen och i min roll som marknadschef är jag bland annat ansvarig för vår externa kommunikation. Designbyrån försåg oss med en entydig och samlad grafisk profil.
Lasse N., Marknadschef
Varumärkesdesign

Ny grafisk profil - enkelt och kostnadseffektivt

Spara 80 % genom att anlita oss

Vi är inte en traditionell byrå av den gamla skolan. När du tar hjälp av vår designbyrå garanterar vi ett snabbt, smidigt och kostnadseffektivt arbetssätt.

Vår tjänst innebär att du får tillgång till obegränsat med design på månadsbasis. Den eller de designers som skapar din grafiska profil utgår från ditt företags behov och användningsområden.

Vi har skapat grafiska profiler åt en mängd nöjda kunder. När du bokar en demo via formuläret eller mejlar oss delar vi gärna med oss av tidigare referenser. Kontakta oss så berättar vi mer om vår tjänst och hur vi kan ta fram en grafisk profil som stärker din verksamhets varumärke.